top of page

Kennismakingsgesprek

 

Dit gesprek kan telefonisch plaats vinden. Tijdens dit gesprek maken wij vrijblijvend kennis met elkaar. In dit gesprek worden jouw wensen en doelen kort besproken. Tevens geef ik je uitleg over mijn werkwijze.

 

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten.

Tijdens dit gesprek wil ik je graag verder beter leren kennen. Aan de hand van de doelgerichte vragen kan ik goed inzicht krijgen in jouw  eet - en beweegpatroon. Ook vertel ik je meer over mijn werkmethode en worden er verschillende metingen verricht, zoals lengte, gewicht, BMI, middelomtrek, vet %, spiermassa. Tevens ga ik je vragen om een voedingsdagboek voor een week bij te gaan houden en 1 week voor het volgende consult in te leveren. Op deze manier kan ik er veel informatie uit halen omtrent jouw voedingspatroon/knelpunten.

 

Adviesgesprek

Het adviesconsult zal ongeveer 45 minuten duren.

Tijdens dit gesprek bespreken wij de resultaten van de voedingsanalyse en kijken wij samen naar jouw knelpunten en verbeterpunten. Aan de hand daarvan krijgt je voedingsadvies. Tevens wordt er een plan van aanpak gemaakt, wij kijken naar jouw doelen en hoe je deze doelen kunt bereiken. Je wordt ook gemeten en gewogen.

 

 

Vervolgconsulten

Deze consulten duren ongeveer 30 minuten per keer. Je wordt gewogen en er wordt de voorafgaande periode besproken. Ik bespreek ook met jouw hoe je om kunt gaan met lastige momenten, zoals wat te doen als je op vakantie gaat of een verjaardagen/ feestjes hebt, als je uit eten gaat, invloed van stress, emotie-eten, rust aan tafel creëren, bewust eten en drinken, wat gezonde voeding is, simpel en toch smaakvol koken en het belang van bewegen.

Emotie eten

Tijdens dit basis traject ga jij minimaal 8 weken met mij aan de slag om jouw eetgewoontes weer onder controle te krijgen. Als eerst gaan wij kijken wat voor soort eter je bent. Vervolgens gaan wij de oorzaak van het emotie eten herleiden en stellen wij samen een plan op dat bij jouw situatie past. Tijdens de vervolgconsulten nemen wij de voortgang door. Je krijgt stap voor stap de nodige opdrachten.

Waar loop je tegenaan? Kun je eetbuien herkennen? In welke situaties krijg je  juist last van je eetbuien? Hoe ga je om met jouw emoties en die van anderen? Ik ga je hier allemaal bij helpen. 

Naast de praktische handvatten en de nodige (schrijf) oefeningen, bied ik je een luisterend oor.

Daarnaast geef ik je adviezen en stellen wij doelen op waar wij tijdens dit traject naartoe zullen werken. 

Ik ben er voor jou. Je hoeft je nergens voor schamen.

Ook jij kan jouw emotie overwinnen en jouw relatie met eten herstellen!

Lijkt dit je een fijne manier van werken en wil je meer weten over de trajecten die ik aanbied?

Neem dan contact met mij op.

Waarom kies je voor Zo in balans :

* Je wil begeleid worden naar een evenwichtig en gezond  eet- en leefpatroon.

* Je wil stap voor stap afvallen zonder honger te hoeven lijden, zonder te diëten en zonder jojo effect.

* Je wil meer bewegen op de manier die bij jou past.

* Je wil gezond gewicht verkrijgen en voor altijd behouden!

* Je wil met volle aandacht genieten van je maaltijd zonder in het overeten te belanden.

* Je wil ‘stok achter de deur’ hebben, bruikbare tips en fijne ondersteuning.

 

Kortom, laat mij dan je helpen met je gezonde en Dieetvrije Leefstijl!

bottom of page