Kennismakingsgesprek

 

Dit gesprek kan telefonisch plaats vinden. Tijdens dit gesprek maken wij vrijblijvend kennis met elkaar. In dit gesprek worden uw wensen en doelen kort besproken. Tevens geef ik u uitleg over mijn werkwijze.

 

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten.

Tijdens dit gesprek wil ik u graag verder beter leren kennen. Aan de hand van de doelgerichte vragen kan ik goed inzicht krijgen in uw  eet - en beweegpatroon. Ook vertel ik u meer over mijn werkmethode en worden er verschillende metingen verricht, zoals lengte, gewicht, BMI, middelomtrek, vet %, spiermassa. Tevens ga ik u vragen om een voedingsdagboek voor een week bij te gaan houden en 1 week voor het volgende consult in te leveren. Op deze manier kan ik veel informatie er uit halen omtrent uw voedingspatroon/knelpunten.

 

Adviesgesprek

Het adviesconsult zal ongeveer 45 minuten duren.

Tijdens dit gesprek bespreken wij de resultaten van de voedingsanalyse en kijken wij samen naar uw knelpunten en verbeterpunten. Aan de hand daarvan krijgt u voedingsadvies. Tevens wordt er een plan van aanpak gemaakt, wij kijken naar uw doelen en hoe u deze doelen kunt bereiken. U wordt gemeten en gewogen.

 

 

Vervolgconsulten

Deze consulten duren ongeveer 30 minuten per keer. U wordt gewogen en er wordt de voorafgaande periode besproken. Ik bespreek ook met u hoe u om kunt gaan met lastige momenten, zoals wat te doen is als u op vakantie gaat of verjaardagen/ feestjes hebt, als u uit eten gaat, stress en emotie, rust aan tafel creëren, bewust eten en drinken, wat gezonde voeding is, simpel en toch smaakvol koken en het belang van bewegen.

Consulten voor ouder & kind ( voor kinderen/ pubers tussen 8 en 17 jaar)

 

Als voedingscoach werk ik op een laagdrempelige manier samen met ouders en hun kinderen naar een gezonder eet - en beweegpatroon. Het gaat voornamelijk om het stabiliseren van gewicht en niet om gewichtsverlies, omdat er met de groei die uw kind nog maakt, komt de verhouding in lengte en gewicht later nog meer in overeenstemming. Daarom wordt uw kind nooit op een dieet gezet.

U en uw kind leren wat volwaardige voeding is om de groei, ontwikkeling en goede concentratie te stimuleren. Jullie krijgen voorlichting over het maken van gezonde keuzes en omtrent beweging. Tevens krijgt u handvatten omtrent voeding gerelateerde situaties waar u thuis tegenaan loopt of lastige situaties buiten de deur.

Neem  contact   met mij op, zodat wij samen uw gezonde Balans kunnen  vinden!

powerd by@zoinbalans

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now