top of page
20200507_154323.jpg

Over Tanja

Ik ben Tanja de Jong-Schilp en ik woon in Wervershoof met mijn man en onze twee prachtige  kinderen.

Na jarenlang gewerkt te hebben als kapster en hulp in de thuiszorg en heleboel allergieën met vermoeidheidsklachten erbij, vond ik dat het roer moest om!

Maar hoe? Waar moest ik beginnen? Wat wel duidelijk was is dat ik niet wou accepteren dat mijn klachten niet omkeerbaar waren. Dus ging ik eerst zelf op zoek naar een toepasbare manier van wat betreft beter en gezonder eten, regelmatig bewegen, meer energie hebben en zorgeloos genieten van al het lekkers zonder aan te hoeven komen.

Dus volgde ik meerdere opleidingen voor Gewichtsconsulent/Voedingscoach voor het hele gezin, met specialisatie Emotie-eten en Brisk Walking trainer.

Zo  was mijn passie voor de gezonde leefstijl zonder dieet geboren.

En zo is ook mijn missie ontstaan om vrouwen te helpen, die last hebben van overgewicht en emotie eten, te kort aan energie ervaren en door de bomen het bos niet meer zien door vele ingewikkelde diëten, elk jaar steeds toch een pondje meer aankomen.

Met al mijn passie help ik vrouwen graag stap voor stap en zonder dieet hun streefgewicht behalen en behouden. Niets ingewikkelds, geen lijstjes of punten tellen, geen repen, pillen of shakes.

 

Blijvend gezond afvallen zonder dieet? Dieetmentaliteit loslaten, genieten van al het lekkers zonder bonus en schuldgevoel?

Ja, het is zeker mogelijk! Ik kan je hiermee helpen.

Deze keer lukt het jouw wel! Voor eens en voor altijd! Samen met mij.

Want weet je, ik zet je niet op een dieet, je mag echt alles eten, dus je mag ook op zijn tijd genieten van je lievelingstaartje, wijntje of een bakje chips.

Ik vind het juist belangrijk dat je stap voor stap leert ontdekken welke voeding goed voor je is en bij je past.  Je leert bewust genieten van alle soorten voeding dus ook hoe je oprecht kan genieten van minder gezonde voeding zonder in het overeten terecht te komen.

Niet Vullen, maar je lijf Voeden!

Op tijd rust nemen en jouw ongezonde (eet)gewoontes ombuigen naar de nieuwe, fijne en toepasbare gezonde (eet)gewoontes. Zodat je een gezonde leefstijl ontwikkelt, die jij je eigen gaat maken samen met mij.

Niets ingewikkelds, maar wel goed toepasbaar en persoonlijk op maat gemaakt voor jou.

En waar jij en ook jouw gezin heel veel profijt er van zullen hebben.

Je wordt Slanker, Energieker en vooral Blijer mens.

Graag help ik je om de juiste Balans en een Dieetvrije Leefstijl te verkrijgen!

Wil jij  graag afvallen zonder dieet en nooit meer aankomen? Dan kunnen wij tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek kijken of wij een goede match zijn.  

bottom of page